Aankoopadvies woningen

De aankoopmakelaar van RMTV begeleidt u in de stappen bij het kopen van een huis. Meer weten over wat de aankoopmakelaar van RMTV voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Stap 1. Bezichtigen
Heeft u het huis van uw dromen gezien? Dan volgt nu het moment om de woning samen met de aankoopmakelaar van RMTV te gaan bekijken. De makelaar gaat met u mee en samen bekijken jullie of de woning aan uw wensen voldoet. Tijdens deze bezichtiging zal de makelaar u ook op alle belangrijke zaken wijzen en bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek adviseren.
Na de bezichtiging zal de makelaar u adviseren en als u het huis wilt kopen, bespreken jullie samen hoe u dat het beste kunt aanpakken.

Stap 2. Onderhandelen
Onderhandelen is een vak. Ons vak! Doordat woningen aankopen ons specialisme is, weten wij als geen ander hoe dit spel gespeeld moet worden.
Samen bepalen we de onderhandelingsstrategie: Vragen ze te veel? Zijn er kapers op de kust? Wilt u er snel in? Allemaal zaken die bij een onderhandeling van belang zijn.
Wij handelen in overleg met u en proberen voor u de woning aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden. Natuurlijk nemen wij hierin ook zaken mee als ontbindende voorwaarden, aanvaarding en roerende zaken.

Stap 3. Afhandelen
De onderhandelingen zijn goed verlopen en het huis is voor u! Dan vindt de afhandeling plaats. In dit traject begeleiden we u tot en met de sleuteloverdracht:
• Doornemen en tekenen van de koopakte
• Afhandeling richting de notaris
• In contact brengen met de financieel adviseur (als u dat wenst)
• Voorbereiding van de overdracht (stukken van de notaris doornemen)
• Woning inspecteren voor transport bij de notaris
• Sleuteloverdracht bij de notaris